معماری
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل

آموزش طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل

طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل بسیار خوشمزه و لذیذ مخصوص فصل پاییز

مواد لازم :

زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

عسل ۳ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۳ عدد

کره ۱۵۰ گرم

شکر ۱ لیوان

شیر ۱/۵ لیوان (یک و نیم لیوان)

وانیل شکری ۱ بسته

بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سر خالی

آرد گندم  ۲ لیوان

طرز تهیه :

سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.

آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک مرحله با هم مخلوط کنید. وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا میکند. که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است. پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)

قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا رویش کاملا طلایی شود.

کیک را ولرم سرو کنید.

نکته : جهت تزئین میتوانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

منبع : کافه ترک

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش طرز تهیه خورش قلیه میگو

اگر میخواهید با میگو یک غذای خوشمزه درست کنید پس با آشپزی خنده رنده همراه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس