آموزش طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

آموزش طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر :

كره آبكرده ۴ قاشق سوپخوری

خرده نان ۴ قاشق سوپخوری

سیب زمینی یک و نیم كیلو گرم (۶ عدد متوسط)

نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده ۲ عدد متوسط

گوشت چرخ كرده ۵۰۰ گرم

قرص عصاره مرغ (پودر كرده) ۲ عدد

خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری

ادویه مخلوط (هفت ادویه) ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر :

قالب كمربندی را به قطر ۲۳ سانتیمتر، با نیمی از كره چرب كنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوره كنید. پوره سیب‌زمینی، نمك، فلفل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید. اكنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال یك‌سوم از پوره سیب‌زمینی را در قالب بریزید و صاف كنید.

سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیب‌زمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینك باقیمانده گوشت را روی پوره سیب‌زمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیب‌زمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.

آنگاه باقیمانده كره را روی كیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه، در فر گرم كرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا تا زمانی كه طلائی رنگ شود، بپزید. همین كه كیبه قدری خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد كلم، هویج و گوجه فرنگی میل كنید.

منبع : بیتوته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *